Microsoft Ignite 2019 přináší nové inteligentní a bezpečné nástroje pro podnikání.

Microsoft Ignite 2019 přináší nové inteligentní a bezpečné nástroje pro podnikání.

Tento týden (4. – 8. listopadu) se v Orlandu na Floridě koná jedna z největších událostí společnosti Microsoft, na které se prezentuje nejen komplexní pohled na budoucnost podnikových technologií, ale i inspirace, jak business posunout kupředu. Microsoft Ignit 2019 přinese mnoho důležitých informací a nám tyto novinky neuniknou díky Jaromírovi Šponarovi – našemu kolegovi, který je jedním z účastníků setkání. 

Čeká nás odhalení široké škály nových nástrojů a služeb, které pomůžou společnostem i jednotlivcům efektivně využívat data, zaměstnancům rychle získat odborné znalosti a umožní podnikům snadněji využívat klíčové nástroje Azure. 

Inovace Microsoft 365 se budou týkat šesti klíčových oblastí: produktivita, znalosti, pracovní postupy, bezpečnost, compliance (např. jednání společnosti a jejích zaměstnanců v souladu s právními předpisy nebo s jejími etickými kodexy) a management. Společnou vlastností nových funkcionalit je snaha co nejefektivněji využívat umělou inteligenci (AI) a posunout tak hranice produktivity.  

Zde je malá ochutnávka, na co se můžeme těšit:  

Microsoft Teams – integrace úkolů s To Do a Planner, zlepšení spolupráce mezi Teams(y) a Outlook(em) 

Nový Microsoft Edge a Microsoft Bing  – nové podnikové vyhledávače 

The Office mobile app  –  kombinace tří nejoblíbenějších aplikací (Word, Excel a PowerPoint) v jedné aplikaci pro mobilní telefony 

Fluid Framework  – nová technologie, která zajistí bezproblémovou spolupráci mezi různými aplikacemi 

Cortana  – osobní asistent, který podpoří vaší produktivitu pomocí umělé inteligence (AI), příkladem je funkce čtení e-mailů v Outlooku (pro iOS)  

Project Cortex  – nová služba, která vytváří znalostní síť v podniku pomocí umělé inteligence 

Power Platform  – automatizace rutinních úkolů, vytváření vlastních aplikací a snadná práce s daty je teď ještě přístupnější díky integraci s Teams 

Nové funkce nebudou chybět ani v Microsoft Stream, Microsoft SearchYammeru a mnoha dalších aplikacích.  

Sledujte naše stránky, brzy vás budeme informovat o dalších inovacích.

Kategorie

Reference

Poptávka