Konica Minolta IT Solutions Czech na Konferenci BOZP

Malé ohlédnutí za pátým ročníkem Konference BOZP, kterou pořádalo nakladatelství Verlag Dashöfer a jím provozovaný portál BOZPprofi v pražském hotelu Olympik Tristar. Návštěvníci, kterých bylo více než 300, měli možnost dozvědět se mnoho zajímavých informací a novinek týkajících se bezpečnosti práce a prohlédnout si, případně vyzkoušet OOPP (osobní ochranné pracovní prostředky) od různých dodavatelů.

Naši společnost na místě zastoupil Radek Beránek a představil účastníkům AIRe Lens – řešení chytrých brýlí Konica Minolta.

 

 

AIRe Lens pomáhají pracovníkům se specifickými dovednostmi a pracovními postupy především v oblasti výrobních a servisních společností. Prostřednictvím rozšířené reality umožňují pracovníkům rychleji přistupovat k informacím, tyto informace předávat ve zjednodušené formě a tím dosáhnout vyšší produktivity práce. Kromě zvýšené produktivity a snížení počtu chyb patří mezi benefity jejich využití rychlejší adaptace nových a snížené náklady na školení stávajících zaměstnanců, nižší náklady na dokumentaci díky využití bezpapírových procesů a dále umožňují vzdálenou online komunikaci a podporu pro servisního technika v terénu a servisního operátora.

Společnost Konica Minolta IT Solutions Czech nabízí komplexní řešení chytrých brýlí vyvinutých speciálně pro průmysl. Součástí řešení je vlastní hardware, softwarová platforma pro správu a tvorbu obsahu a služby určené pro použití ve firemním prostředí. Díky své konstrukci a váze je možné je používat po celou dobu pracovní směny a lze je nosit i v kombinaci s dioptrickými brýlemi.

V neposlední řadě řešení podporuje přímou integraci do výrobních linek a dalších podnikových informačních systémů jako je ERP (partnerství s Microsoft, SAP, QAD, CAD / CAM atd.).

 

Zajímá-li vás téma detailněji, neváhejte nás kontaktovat.

Kategorie

Reference

Poptávka