Prevence před kybernetickými útoky se vyplatí.

Stále častějším tématem ve světě i u nás začíná být bezpečnost dat veřejných institucí. Přibývá útoků na veřejné instituce, které se s následky, pokud nejsou na útok dobře připraveny, potýkají i mnoho týdnů poté.

Následky, které takový útok může mít, jsou například omezení nebo úplné ochromení provozu způsobené ztrátou dat a bohužel také často jejich únik. Ve všech případech nastává závažný problém, kterému by se dalo předejít využitím silného zabezpečení.

 

Bezpečnost dat na prvním místě

Úřady, knihovny, nemocnice, účetní společnosti, advokátní kanceláře a další organizace v případě prolomení obrany čelí velkým nepříjemnostem. Ztráta a zneužití dat, neschopnost dostat se k vlastním dokumentům a záznamům o klientech jsou závažným problémem.

Tyto potenciální hrozby je ideální začít řešit ještě před tím, než nastanou, a to správným zabezpečením citlivých informací. Na potřeby firem ve využití úložišť s důrazem na zabezpečení dat reaguje Konica Minolta IT Solutions Czech multifunkčním produktem Workplace Hub. Jedná se o řešení pro malé a střední podniky, které dodává špičkovou ochranu.

 

Workplace Hub – IT tak, jak by podle vás mělo vypadat

 

Zařízení bylo vyvinuto tak, aby splňovalo vysoké legislativní požadavky na GDPR.

Workplace Hub poskytuje připojení k wifi, bezpečné šifrování dat a zálohování, které může sloužit jako prevence v případě ztráty dat a blokace prostředků. Obrana proti kybernetickým útokům je řešena Firewallem Sophos XG.

Workplace Hub se dá zároveň klasicky využít jako multifunkční tiskárna, skener a kopírka s intuitivním uživatelským rozhraním. Tato komplexní IT infrastruktura se vejde na pouhý 1 m2 a bezpochyby přispívá k lepšímu fungování a celkovému zlepšení chodu firmy nebo instituce.

 

Workplace Edge – vyšší výkon pro malé a střední podniky

 

Další variantou je Workplace Edge, který místo standartní multifunkce nabízí doplnění vašeho stávajícího systému. Je určen pro malé a střední podniky, které potřebují zlepšit své provozní možnosti. Tato nejpokročilejší serverová technologie na světě zahrnuje všechny služby, špičkové zabezpečení a hladce zapadne do vaší serverovny.

Podniky nebo instituce ocení, že se Workplace Edge dá využít v počtu, který je pro ně potřebný. Příkladem mohou být větší obecní úřady nebo nemocnice, které s narůstajícími požadavky na IT potřebují své zázemí neustále rozšiřovat.

Technologie Workplace Hub a Workplace Edge jsou vhodné pro všechny, kteří si chtějí zjednodušit práci s IT a pracují s cennými daty.

 

Zajímáte se o bezpečnost citlivých dat své firmy? Pomůžeme vám s řešením.

Kategorie

Reference

Poptávka