Microsoft Business Forward

Včera, 18. listopadu, se v budově Microsoftu konala konference Business Forward, na které Microsoft specialisté a jejich hosté z řad zákazníků ukázali klíčové inovace v oblasti byznys aplikací a služeb Dynamics 365 a PowerPlatform.

Za naši společnost byl na místě Jaromír Šponar (Microsoft MVP), který společně s Petrem Karáskem přiblížil účastníkům technologický vývoj a směřování nástrojů Dynamics 365 a Power Platform. Nové business aplikace se totiž stávají pilířem pro digitalizaci a řízení firem na základě dat.

Další velké téma představovaly novinky v Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement, které podporují proaktivní řízení vztahů se zákazníky. A nechyběly ani informace o inovacích na platformách Microsoft Dynamics 365 Finance a Supply Chain Managent, které nahradily Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations nebo také Microsoft Dynamics AX.

Na včerejší seminář navazuje dnes praktické školení Microsoft Dynamics 365 Training Day, které se koná opět v budově Microsoftu a je určeno především IT profesionálům.

Kategorie

Reference

Poptávka