Zvýšení cen a změna licenčních podmínek pro online služby společnosti Microsoft

Microsoft chystá od 1. 3. 2022 zdražování cen u vybraných online služeb. Chcete se tomu vyhnout a tento rok platit stejné finanční prostředky jako loni? Kontaktujte nás.

Nabízíme vám vypracování návrhu nákupního plánu pro online služeb Microsoft. Garantujeme, že při uzavření nové licenční smlouvy na online služby společnosti Microsoft do konce února 2022 se vyhnete avizovanému zdražení na období následujících 12 měsíců. Dále díky tomu dojde k celkové optimalizaci provozních nákladů na tyto licence v horizontu až 3 let.

Nebojte se nám ozvat. Jsme připraveni vám poradit a minimalizovat tak dopad do financí vaší firmy.

Společnost Microsoft v tomto roce bude zvyšovat ceny vybraných služeb a měnit některé z podmínek poskytování online služeb Microsoft 365/Office 365 a Dynamics 365. Jedná se konkrétně o následující změny:

 
Navýšení cen u vybraných online služeb k 1. 3. 2022
  • Jedná se o tyto produkty: Microsoft 365 Business Basic (+20 %), Microsoft 365 Business Premium (+10 %), Office 365 E1 (+25 %), Office 365 E3 (+15 %), Office 365 E5 (+8,5 %) a Microsoft 365 E3 (+12,5 %).
Zavedení fixace online služeb
  • Microsoft zavádí závazky minimálního odběru online služeb na období 1 nebo 3 let. Po dobu závazku nebude možné snižovat počty uživatelů ani vypovědět odběr online služeb bez 100% storno poplatků.
  • Pokud je pro vás fixace na rok a více příliš dlouhá, můžete si zvolit měsíční fixaci. Zde je bohužel nutné počítat s dalším navýšením ceny o +20 %.

 

Nenechte se zaskočit a zajistěte si stejné ceny a podmínky za online služby Microsoft, které jste měli až doposud. Mějte svá data bezpečně v cloudu, přesto dostupná odkudkoli. Se službami Microsoft 365 a Dynamics 365 můžete pracovat bezpečně z domova i z kanceláře. Vaše data jsou neustále aktuální a spolupráce s ostatními už nemůže být snadnější.

Jsme tu pro vás. Kontaktujte nás.

Kategorie

Reference

Poptávka