Microsoft pomáhá svým zákazníkům zajistit kontinuitu podnikání

Společnost Microsoft se na svém blogu rozhodla sdílet kroky, které v této náročné situaci činí s cílem zajistit kontinuitu podnikání svých zákazníků s Microsoft Dynamics 365 a Microsoft Power Platform 

Prioritou Microsoftu je bezproblémové poskytování služeb business aplikací svým zákazníkům. To začíná globálním reakčním plánem pro Azure cloud, který má zajistit nepřetržitý a spolehlivý provoz cloudových služeb. Týmy pro řešení problémů s Dynamics 365 a Microsoft Power Platform jsou stále k dispozici a vybavené všemi potřebnými nástroji. 

Během této kritické doby chce Microsoft snížit tlak na své zákazníky a partnery, aby vstřebali aktualizace způsobené ukončením podpory. Podrobnosti se budou lišit v závislosti na konkrétní službě. Například je u stávajících zákazníků posunutý termín pro ukončení podpory zastaralého webového klienta Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement na prosinec a umožní se zákazníkům Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management a Commerce pozastavit aktualizace na delší dobu.

Microsoft bude pokračovat v plnění svých inovačních plánů a bude využívat modely jejich bezpečného nasazení, ale poskytne možnost volby pro přijetí 2020 wave 1 release. Dubnové a v některých případech i květnové aktualizace jsou již v přípravných fázích v souladu se zveřejněnými Dynamics 365 and Microsoft Power Platform release plans. 

Nicméně bude odložené povinné zavádění aktualizace 2020 wave 1 pro Dynamics 365 Customer Engagement o jeden měsíc (na květen) a umožněn další odklad aktualizace pro Dynamics 365 Finance and Operations. To umožní zákazníkům provádět aktualizace, kdy to pro ně bude nejvhodnější – buď v dubnu, jak bylo původně plánováno, nebo v květnu. 

Pokud máte dotazy týkající se služeb Dynamics 365 a Microsoft Power Platform, podívejte se na nejčastěji kladené dotazy. Pokud nenajdete, co potřebujete, vyplňte prosím formulář a my Vás budeme kontaktovat. 

 

These are challenging times. Working together, we’ll all emerge stronger. 

Více naleznete na blogu Dynamics 365.  

 

Pokud i Vy jste společností používající služby Microsoft jako mnoho našich zákazníků a potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit.  

Zde naleznete další informace týkající se reakce společnosti Microsoft na aktuální situaci kolem koronaviru (COVID-19). 

https://www.msdynamics365.cz/aktuality/ 

kmits.cz/PotrebujiPomoct 

Kategorie

Reference

Poptávka