Tým Konica Minolta IT Solutions Czech překonal další milník pro poskytování těch nejlepších profesionálních služeb svým zákazníkům z pozice partnera společnosti Microsoft. Získali jsme specializaci Microsoft Teamwork Deployement.

Pokračujeme tak v inovacích a růstu, abychom svým zákazníkům nadále poskytovali vysoce profesionální služby na základě zkušeností a hlubokých znalostí všech klíčových oblastí technologických řešení společnosti Microsoft.

Co znamená specializace Teamwork Deployment

Je to jedna z užších specializací v rámci designace Microsoft Modern Work se zaměřením na posílení práce v prostředí platforem Microsoft 365, jako jsou Exchange, Teams, SharePoint a Viva Engage (dříve Yammer).

Společnost Microsoft uděluje tuto specializaci partnerům, kteří prokázali vysoké standardy při efektivním zavádění nástrojů a služeb Microsoft 365 a dlouhodobě zajišťují svým zákazníkům plnou odbornou podporu jejich kolaborativního a produktivního pracovního prostředí.

Přínosy a výhody pro vás, naše zákazníky

Naše úsilí o získání specializací a designací společnosti Microsoft má jasný cíl, tím je poskytování těch nejlepších produktů a související podpory našim zákazníkům.  Specializace Teamwork Deployment znamená pro firmy a organizace, které využívají našich služeb, přínosy zejména v těchto oblastech:

Váš odborný průvodce cestou Microsoft 365 (Office 365). Máme všechny potřebné znalosti a zkušenosti, abychom pro vás zajistili hladký a efektivní přechod na řešení Microsoft 365, včetně optimálního nastavení a využití jeho plného potenciálu na míru vaší organizaci.

Zvýšení produktivity a spolupráce vašeho týmu. Pomůžeme vám s adopcí všech nástrojů a služeb Microsoft 365 v návaznosti na vaši práci a firemní procesy, jako je například komunikace v Microsoft Teams nebo efektivní správa dat v prostředí SharePoint.

Top technická podpora a poradenství certifikovaného partnera Microsoft. Udělení této specializace znamená, že dlouhodobě plníme nejvyšší standardy služeb ověřené společností Microsoft. Můžete si užívat klid, protože víte, že vám vždy pomůžeme rychle a efektivně vyřešit jakýkoliv problém v této oblasti.

Optimalizace investic do Microsoft 365. Poskytujeme licenční poradenství a zajišťujeme správné nastavení všech aplikací a služeb od samého počátku pořízení tak, abyste optimálně a bez problémů využívali své předplacené licence.

Designace a specializace společnosti Microsoft jako náš závazek

Splněním přísných standardů společnosti Microsoft – včetně zajištění odbornosti našeho týmu pomocí nezbytných certifikací a poskytování ověřených zákaznických referencí – posilujeme náš závazek poskytovat vám ty nejkvalitnější služby a podporu. A pokračujeme tak v plnění našeho hlavního cíle – pomáhat firmám a organizacím v dosahování jejich obchodních cílů prostřednictvím špičkových technologických řešení.

Těšíme se na všechny další příležitosti a projekty, kde můžeme získané znalosti a schopnosti v plné šíři uplatnit. Hledáte-li top partnera pro řešení Microsoft 365, jsme vám k službám.

Více informací Informační systémy – Služby a poradenství k Microsoft 365 – Konica Minolta ITS

Kategorie

Reference

Poptávka