Jak na to: „během“ meetingu

/ OneNoteTeams
Microsoft Teams

O tom, jak si nastavit kameru, pozadí nebo že je důležité se představit, když zahajujete schůzku, se běžně mluví ve výukových videích a tutorialech. My vám ale chceme ukázat způsob, jak fungovat lépe než ostatní. Dnes si něco povíme o tématu „meeting minutes“ a jeho jednoduchém převedení do praxe. 

Vycházíme z toho, že již máte vytvořený kanál, například k vašim pravidelným meetingům týmu, a potřebujete řešit agendu, zápis a následně toto všechno sdílet s ostatními. Pro komplexnější scénáře jsou tu i doplňky do #MicrosoftTeams, ale to není tématem tohoto týdne. 

Otevřete si k týmu připojený #OneNote, klikněte na „načítat údaje z kalendáře“, doplňte informace a zavřete. Ano, takto jednoduché! I nám chybí vytvoření úkolu z #OneNote, což bylo v minulosti možné. Ale společnost Microsoft pracuje na výrazném vylepšení a už veřejně zmiňovala návrat propojených úkolů z #OneNote to #Outlook (a také do #MicrosoftTeams) v blízké budoucnosti. 

Ukázka níže, ale více kontextu získáte už v pátek v podcastu.

A už víte o možnosti zapnout si živý přepis hovoru? Ještě to Microsoft sice testuje, ale brzy to už bude také možné! 

Pokud chcete vědět, jak nejen tuto, ale i další funkčnosti kolem #MicrosoftTeams a průběhu online schůzek používat, podívejte se na podcast níže. 

Klikněte na „Nastavit připomenutí“ na YouTube, aby Vám před začátkem premiéry přišla notifikace.

Zaregistrujte se k odběru článků zde.

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

 

Kategorie

Reference

Poptávka