Zkroťte své investice do úprav stávajících informačních systémů

/

Autor: Jan Jeník, Senior Sales Manager, Konica Minolta IT Solutions Czech

Výroba a průmysl dnes čelí bezprecedentní ekonomické nejistotě a zrychlujícímu se tempu změn. Zda to bude v následujících letech pro vaši firmu spíše hrozba, nebo příležitost, záleží na rozhodnutích, která učiníte právě teď.

Jak se ale v nových možnostech zorientovat? A jak investovat opravdu efektivně?

Typické problémy, jako je řízení dodavatelských řetězců nebo dostupnost pracovních sil, vedou k zamyšlení, jaké procesy by bylo možné zefektivnit, automatizovat nebo obsloužit pružnějšími systémy. Vhodně zvolené nástroje umí firmu zrychlit a umožní vám reagovat na nové příležitosti. A měnit se spolu s okolním prostředím mnohem rychleji než dříve.

Rychlejší kůň. Nebo…?

Můžete na to jít postaru. Nebudete sami, kdo zvolí obávaný přístup s velkými investicemi a značnou frustrací při aktualizaci již zavedených, silně přizpůsobených, těžkých on premise informačních systémů typu ERP, CRM nebo SRM. Můžete na to také jít jinou, často levnější, ale především aktuální cestou.

Současné podnikové informační systémy se vyvíjí neuvěřitelně rychle. Otevírají se, odlehčují, zjednodušují obsluhu. Nabízí možnost cloudu nebo hybridu, jednodušší využití dat. Ale především jsou snadněji propojitelné s množstvím doplňkových aplikací. Víme to, protože jsme jich už řadu vyvinuli a nasadili u spokojených zákazníků. Schvalování dokumentů, správa aut, vyúčtování služebních cest nebo docházka jsou jen některé příklady.

Ale jak se v tom všem vyznat?

Najděte si zkušeného průvodce. S našimi zákazníky z řad výrobních firem řešíme často podnikové informační systémy pro ekonomiku, řízení provozních procesů, výroby a obchodu. Ale především neustále sledujeme vývoj a nové možnosti. Sami máme často co dělat, abychom se udrželi v obraze.

Klientům přinášíme inspiraci, pomáháme s nasazením, správou i zabezpečením. Krom tradičních ERP a CRM systémů také v následujících oblastech:

 

Společnost Konica Minolta IT Solutions Czech je dlouhodobě jedním z největších partnerů společnosti Microsoft pro podnikové informační systémy. Spolehly se na nás desítky významných českých firem. Inspirujte se také. Rádi vám se vším poradíme, neváhejte nás kontaktovat.

Článek vyšel v tištěném vydání časopisu Svět průmyslu 4+5/2023

 

Kategorie

Reference

Poptávka