Vývoj softwaru na zakázku

Nabízíme analýzu business požadavků a procesů zákazníka a následný zakázkový vývoj softwarových aplikací přesně dle potřeb klienta.

S čím můžeme pomoci

Každá společnost je jiná a úspěch dané firmy je závislý na jejím individuálním přístupu ke klientům, zaměstnancům a jejímu okolí. Dnešní doba je dobou standardizovaných softwarů, které je s minimem nákladů možné implementovat, a tím podpořit klíčové procesy klientů. Přesto však existuje celá řada společností, které již standardní software implementovaný mají, ten však nepodporuje specifické potřeby, bez nichž firma nenabídne svým zákazníkům unikátní přístup. Právě těmto společnostem jsme schopni nabídnout individuální přístup a poskytnout zakázkový vývoj aplikací a služeb obsahující analýzu business požadavků/procesů, vlastní vývoj, implementaci a následný provoz přesně dle stanovených požadavků.

Vývoj softwaru na zakázku

Technické informace

Typy aplikací, které realizujeme a umíme? Jednoduchá odpověď! Jakékoliv.

  • Webové aplikace
  • Desktopové (Windows) aplikace
  • Integrační platformy
  • Mobilní aplikace

Každá z těchto typů aplikací řeší specifické požadavky zákazníků od pokrytí interních procesů až po portály pro koncové klienty.

Při zakázkovém vývoji nejdeme jen cestou vývoje na “zelené louce”. Máme mnohaleté zkušenosti s tvorbou nadstavbových řešení nad standardními systémy, a to zejména z rodiny Microsoft Dynamics.

Poptávka