Jak na to: když robot pomáhá s plánováním

/ Power AutomateUI Flows

Může se stát, když se pustíte do automatizace své práce, abyste měli více času na produktivní práci, protože „kopírování“ za vás dělá robot, že se dostanete do momentu, kdy nenajdete vhodný krok (=konektor) v rámci #PowerAutomate. Microsoft ale neustále zvyšuje počet konektorů nejen v rámci svého ekosystému, ale také aplikací třetích stran jako WordPress, Bitly, Google, SAP nebo LinkedIn. K dnešnímu dni už jich je dostupných téměř 350. A tedy možností, co s čím kombinovat, je prakticky neomezené množství.

UI flows

Za vyzkoušení určitě stojí funkčnost tzv. UI flows v rámci #PowerAutomate. Společnost Microsoft ji uvolnila pro širokou veřejnost od 1. 4. 2020 a jenom pro tzv. „attended“ scénáře, tedy že člověk musí být přítomný za pracovním počítačem a kurzor myšky běhá po obrazovce a kliká to, co jsme nahráli za akce.

Ke konci tohoto roku bude uvolněná také verze, kdy uživatel nemusí být vůbec přítomný u počítače, resp. nemusí sedět u monitoru, protože se to „vykliká“ na pozadí, a daná osoba pak může pokračovat tam, kde přestala.

V tomto článku pro vás máme krátké oficiální video o UI flow od společnosti Microsoft. Chystáme samostatnou mini sérii videí a návodů, jak si pomoci v rámci #PowerAutomate a UI flows.

Pokud chcete vědět, jak využít tuto, ale i další funkčnosti týkající se osobní automatizace, podívejte se na podcast níže. 

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

Klikněte na „Nastavit připomenutí“, aby Vám před začátkem premiéry přišla notifikace.

Zaregistrujte se k odběru článků zde.

Kategorie

Reference

Poptávka