Jak na to: Edge je mrtev, ať žije Edge

/ Edge

Všichni jsme si v minulosti zažili „své“ s webovým prohlížečem Microsoft Internet Explorer. A i samotný Microsoft uznal, že to nebylo právě to „pravé ořechové“. Už minulý rok ale oznámil, že bude vyměněna hlavní komponenta prohlížeče – jádro, které se stará o to, abychom mohli brouzdat po internetu a používané webové aplikace dělaly to, co mají. Microsoft se připojil k Chromiu. Jedná se o to samé jádro, které používá společnost Google pro svůj prohlížeč Chrome. 

Není to ale pouze jádro, co dělá prohlížeč prohlížečem.

Zejména je to funkčnost nad ním, která dodává přidanou hodnotu. Celý tento týden si proto budeme ukazovat, kam se Microsoft posouvá. A také v čem je to zajímavé pro všechny uživatele nejen Windows či Microsoft 365, ale také Power Platform nebo Dynamics 365. 

Níže najdete rychlou ukázku, jak si prohlížeč stáhnout, pokud ho nemáte od svého IT správce nebo pokud se vám neaktualizoval Windows s touto funkčností. 

Poznámka: Obrazový záznam je ze stránek společnosti Microsoft, hlasový komentář byt přidán společností Konica Minolta IT Solutions Czech. Na obě díla se vztahují autorská práva.

Pokud chcete vědět, jak nejen tuto, ale i další funkčnosti kolem Microsoft Edge používat, podívejte se na podcast níže. 

Klikněte na „Nastavit připomenutí“ na YouTube, aby vám před začátkem premiéry přišla notifikace.

Zaregistrujte se k odběru článků zde.

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

Kategorie

Reference

Poptávka