Automotive CRM – nominace v kategorii Innovation of the Year 2019

 

Systém Automotive CRM od společnosti Konica Minolta IT Solutions Czech byl nominován v kategorii Innovation of the year 2019.

 

CEE Automotive forum, které proběhlo v Budapešti, se zabývalo novými trendy a technologiemi, dopadem e-mobility na automobilové trhy, problematikou řízení vztahů s dodavateli nebo přehledy trhu v oblasti výroby automobilů všech značek. Tato aktuální témata přilákala účastníky a přednášející z řad výrobců automobilů, vybavení a další společnosti z automobilového průmyslu.

Konica Minolta IT Solutions Czech si nominaci v kategorii Innovation of the year 2019 vysloužila za svůj systém Automotive CRM, který je komplexním nástrojem pro řízení prodejních a poprodejních procesů, umožňující koordinaci marketingových aktivit.

To, jestli rozumíte svým klientům, je klíčová věc. Získání nových zákazníků je prokazatelně dražší než udržení stávajících, a proto je zvolení vhodné technologie nutností. Automotive CRM nabízí ucelený přehled o chování zákazníků, který ocení jak vedení firmy, tak obchodníci.

Automotive CRM hlídá veškeré naplánované aktivity za vás, čímž eliminuje možné problémy a potenciální stížnosti zákazníka. Výsledkem je znatelné administrativní odlehčení celé společnosti, které vytváří prostor pro další klíčové činnosti a posun plánovaným směrem.

 

Chcete zjistit, jaké přínosy bude mít Automotive CRM právě pro vás? Kontaktujte nás.

Kategorie

Reference

Poptávka