Další služby a aplikace ze světa Power Platform pro naše zákazníky

/ Power Platform

“Congratulations, you are now a Preferred Partner!”

To je oznámení, které se čte každému dobře. Před časem jsme vsadili na novinku – Microsoft Power Platform. Kapacit a času má každý málo. Přesto jsme jich část věnovali studiu možností platformy a začali tvořit první aplikace. Věříme, že se teď investice vrací nejen nám, ale zejména našim zákazníkům ve formě nabídky nových aplikací a služeb.

V červenci jsme se stali oficiálním preferovaným partnerem Microsoft pro řešení Power BI a Advanced Partner for Microsoft Power Apps & Power Automate. To nám umožňuje využít větší podpory Microsoft a přinést našim zákazníkům rozšířené služby v oblasti Power Platform. Publikovali jsme další produktové aplikace na Microsoft AppSource a chystáme jejich dodávky prvním zákazníkům. Příkladem může být Automotive CRM – finalista letošních Microsoft Awards v kategorii „Maloobchod, FMCG a e-tail.

Díky našemu partnerství můžeme nabídnout také konzultační služby v podobě:

Seminářů App-In-A-Day (AIAD) 

Jednodenní praktický workshop, který ukáže zákazníkům na příkladech z praxe využití Power Platform pro usnadnění jejich vlastních business procesů. Klienty provedeme celou šíří funkcionalit Power Apps, Power Automate nebo Power BI a výhodami Common Data Service. Během jednoho dne naučíme zákazníky tvořit jejich vlastní aplikace.

Konzultací Build-Your-Own-PowerApps (BYOP)

Pokročilé konzultace ve stylu hackatonu, ve kterém tým zákazníka provedeme tvorbou konkrétních aplikací podle jeho aktuálních potřeb. Hackaton významně urychlí adopci technologie v prostředí klienta i tvorbu POC nebo celých aplikací.

Power Platform, která zahruje Power BI, Power Apps, Power Automate a Power Virtual Agents je nejvýznamnější strategická iniciativa Microsoft v oblasti business aplikací a cílí na firmy všech velikostí. Je hlavním nástrojem otevřeného přístupu mezi vlastními platformami. Pracuje s daty ze CRM a ERP systémů Dynamics 365 i Microsoft 365, tedy Windows 10, Office 365 a Enterprise Mobility+Security. Otevírá ale Microsoft prostředí také aplikacím třetích stran. Umožňuje vyvíjet aplikace i pro zákazníky, kteří pracují se systémy jako Salesforce, Adobe, SAP, Asana apod. Power Platform má nyní více než 350 konektorů na externí aplikace a služby.

Praktické tipy, jak si s Power Apps a Power Automate zjednodušit práci najdete také v našem podcastovém seriálu Produktivita 365.

Power Platform staví na jednotném datovém modelu (Common Data Service) a integruje tak data z CRM, ERP, komerčních, obchodních a dalších uživatelských aplikací do jednoho pohledu napříč platformami i zařízeními. Podporuje tedy paradigmatickou změnu od systémů záznamu a zapojení (systems of records and engagement) k systémům “pozorování a inteligence” (systems of observation and intelligence), které primárně pracují s proudícími daty z různých zdrojů. Jejich cílem je vytvářet hodnotu z dalšího (a maximálně automatizovaného) zpracování dat, spíše než pouhé vytváření a skladování záznamů.

 

Těšíme se na využití jejich možností u našich zákazníků!

Kategorie

Reference

Poptávka