ERP v cloudu? Určitě doporučujeme!

/

Zcela přizpůsobitelný a maximálně zabezpečený ERP systém v prostředí české legislativy? Zvolte Microsoft Dynamics 365 Business Central. Toto cloudové řešení podnikových informačních technologií je vhodné i pro vaši firmu. Přizpůsobili jsme ho účetním standardům a bankovnictví v ČR.  

O tom, že budoucnost i současnost podnikových informačních systémů je v cloudu, dnes již nikdo nepochybuje. Každá společnost je ovšem jedinečná a má také své jedinečné potřeby. Některé procesy a postupy jsou pro všechny neměnné a lze je automatizovat s využitím základních aplikací. Pro další specifické oblasti máte k dispozici širokou škálu možností přizpůsobení a vývoje. 

Podnikové technologie Microsoft Dynamics Business Central zcela následují potřeby a požadavky každé organizace ve třech základních oblastech: funkce – přizpůsobitelnost – rozšiřitelnost. 

A zde jsou hlavní argumenty pro Microsoft Dynamics 365 Business Central:

Okamžitě k dispozici
Začněte s ním pracovat ihned, jakmile se pro něj rozhodnete.

Lokálně i bez hranic
Pro české i zahraniční firmy. Systém je přizpůsoben české legislativě a bankovnictví. Zcela respektuje místní ekonomické a účetní zvyklosti. Pravidelné aktualizace následují změny v zákonech, např. DPH.
Řešení úspěšně používají firmy po celém světě. Je rozšířen a jazykově lokalizován ve více než 70 zemích ve spolupráci s místními partnery společnosti Microsoft

Roste s vámi
Od základního jednoduchého řešení ho můžete postupně přizpůsobit a rozšířit v reakci na podmínky trhu, počet zaměstnanců, navýšení výroby, prodejů, při expanzi či pořízení nových firem a navázání nových partnerství. Respektuje vaše podnikatelské odvětví, oblasti řízení, procesy i uživatelské role.

Vezmete ho s sebou kamkoliv
Pracujete i za branami firmy? Na mobilních zařízeních, v notebooku, telefonu či tabletu ihned vyřešíte vše potřebné, ať jste kdekoliv.

Přes 800 rozšíření nebo vaše vlastní
Na Microsoft Dynamics 365 Business Central můžete stavět. Nové funkcionality vyřešíte přidáním dalších spolupracujících aplikací. V Microsoft AppSource je jich dostupných již více než 800. Když si nevyberete, vytvoříme vám na míru vlastní.

Spolupracuje se všemi
Propojíte ho s dalšími produkty z rodiny Microsoft (Microsoft Office, Power Apps, Power BI …) i s aplikacemi a technologiemi jiných výrobců, které již ve firmě používáte nebo budete používat.

Data v bezpečí, vždy dostupná a chráněná
Společnost Microsoft zajišťuje zálohování, dostupnost a ochranu dat ve vysoce zabezpečených datových centrech. Mnohaleté zkušenosti, nároky na profesionalitu a odbornost vlastních specialistů, stejně jako neustálý monitoring a dohled, zajišťují, že vaše data jsou na tom nejbezpečnějším místě na světě.

Aktualizované a moderní IT
Veškeré technologie jsou neustále automaticky aktualizovány. V jakémkoliv okamžiku si můžete být jistí, že pracujete s nejnovější verzí.

Jak to tedy udělat, aby vaše společnost naplno využila nejmodernější technologie ke svému růstu? Snadno, efektivně a smysluplně? Můžete zůstat oběma nohama pevně na zemi a přitom chodit s hlavou v oblacích. Ukážeme vám, jak na to. 

Vycházíme z našich 20 let zkušeností u více než 200 zákazníků, z nichž každý potřeboval jedinečné řešení. Velká část z nich již zcela nebo částečně přenesla své IT zázemí do cloudu. Stejnou proměnou a modernizací prošla také naše firma.  

Kontaktujte nás nebo si přečtěte více informací na našich stránkách.

 

 

 

Kategorie

Reference

Poptávka