Je čas na Microsoft Power Platform

/

Trend low-code / no-code vývoje aplikací je tady. Microsoft Power Platform je celosvětově jedna z nejpoužívanějších platforem pro tento nový přístup k firemním aplikacím a procesům. Komunita uživatelů Microsoft Power Platform roste. A my jsme její součástí. Přidejte se. Proč? 

Už jste o Power Platform slyšeli? Nebo znáte Power Apps, Power Automate, Power BI a Power Virtual Agents? Pokud ne, pomůžeme vám začít. Pokud už s ní máte zkušenosti, budeme vaším partnerem pro další zkoumání jejích možností, vývoj a provoz složitějších aplikací.  Jak na to? Čtěte dál. 

Užitečná platforma, na které si stavíte vlastní aplikace, ve vás probudí nejen nadšení. Low-code/no-code vývoj umožňuje inovovat mnohem širšímu okruhu lidí ve vaší organizaci. Nové postupy, nové aplikace, tvorba automatizací – vše je nyní možné rychleji a snáze. Přinese vám to ve firmě úsporu nákladů, zrychlí procesy. Power Platform vám udrží konkurenční výhodu v nastávajících těžkých dobách. Zní vám to moc pohádkově? Vyzkoušejte si ji na vlastní kůži, ve vlastní organizaci.

Možností je několik.  

Ale především vás zveme na dvě mimořádné konference zaměřené na Power Platform i další technologie z rodiny Microsoft.  

Listopadové termíny jsou již za dveřmi. A rozhodně byste si je neměli nechat ujít. Buďte u novinek v digitální transformaci ve světě podnikání. Nechte svou firmu růst na silné technologické platformě. 

Události k Microsoft Power Platform, které stojí za vaši pozornost.

Konference Digitální transformace s Microsoft 365

Konference plná inspirace, jak začít nebo pokročit s digitalizací vaší firmy. Kvalitu zajišťuje silný organizační tým, spojující společnosti Konica Minolta a Microsoft. Účastní se jí řada dalších partnerů. Z pozice řečníků vystoupí specialisté na jednotlivé technologie Microsoft 365 a Power Platform.   

Akce je tematicky koncipována do dvou sekcí – pro byznys a pro IT. Na své si proto přijdete, ať už pracujete na pozici managementu firmy nebo jste IT specialista. 

Vaši pozornost možná přitáhne i stěžejní vystoupení známého ekonoma Tomáše Sedláčka na téma Velké stěhování národů do digitálna: makroekonomický vývoj naší turbulentní doby. 

Konference vám pomůže s následujícím:  

  • Jak definovat strategii pro digitální transformaci?   
  • Jak zvýšit digitální kompetence vašich zaměstnanců?   
  • Jak se co nejlépe připravit na práci v hybridním pracovním prostředí?   
  • Je možné automatizovat vaše firemní procesy?   
  • Jak naplno využít možnosti low-code / no-code vývoje v  Power Platform? 

Najděte si čas ve čtvrtek 3. 11. 2022. Potkáme se v budově společnosti Microsoft v Praze.   

REGISTRACE A VÍCE INFORMACÍ 

Power Platform Conference 

Tato akce v České republice dosud chyběla. Učte se od špiček v oboru a pronikněte do komunity Microsoft Power Platform. Ve spolupráci se společnostmi Microsoft, DataBrothers a dalšími top partnery vás zveme na přátelské setkání profesionálů, které spojuje zájem o nejnovější technologie a jejich vývoj.  

Čeká vás celodenní networking a řada příležitostí pro navázání užitečných a zajímavých obchodních vztahů. Akce svým účastníkům nabídne unikátní tematický obsah a ukázky možností řešení automatizace, zefektivnění procesů, časových i finančních úspor na reálných případech z praxe. 

Máte skvělou příležitost poznat technologie, reálná řešení a produkty všech partnerů za jediný den. Na Main Stage vás čekají prezentace a užitečné informace pro váš byznys. Uvidíte konkrétní řešení za využití nástrojů Power Platform. Techničtěji zaměřený obsah načerpáte na Call for Speakers Stage v podání Microsoft MPVs a dalších odborníků. 

Udělejte si čas v pátek 25. listopadu 2022. Startujeme v 8:30 v centru společnosti Microsoft . 

REGISTRACE A VÍCE INFORMACÍ 

 

Kategorie

Reference

Poptávka