Konica Minolta se zařadila do velmi úzké skupiny partnerů z celého světa v novém prestižním programu “Microsoft Cloud Solutions Partner”

/

Svou odbornost jsme potvrdili v již 5 z celkově 6 možných klíčových oblastí. Nově jsme také získali označení Solution Partner pro obchodní aplikace a infrastrukturu Azure. Celosvětově se tak řadíme mezi elitní partnery společnosti Microsoft pro cloudová řešení. 

Poděkování patří celému týmu Konica Minolta. Tento úspěch ukazuje mimo jiné na naši dlouhodobou snahu dodávat firmám vynikající technologické projekty a poskytovat je v nejvyšší možné kvalitě, a to především díky vysoké odbornosti našich zaměstnanců. Svět IT a technologií se mění rychleji než jakýkoliv jiný odbor a přináší neustále nové možnosti v rámci digitální transformace. Zmíněné odbornosti jsou jasným předpokladem pro naše zákazníky, že jsme připraveni jim poskytovat ta nejlepší možná řešení pro podporu jejich byznysu“, vysvětluje Martin Pondělíček, výkonný ředitel Konica Minolta IT Solutions Czech. 

Konica Minolta jako přední dodavatel pro Microsoft Cloud Solutions 

Nový Microsoft program Cloud Solutions Partner (CSP) deklaruje hlubokou specializaci a kompetenci dodavatele řešení společnosti Microsoft v dané oblasti. Dosažením označení CSP získáváme uznání za své rozsáhlé zkušenosti a odbornost při implementaci a správě aplikací Microsoft Dynamics 365, Power Platform, poskytování služeb a poradenství v oblasti infrastruktury Azure a dalších souvisejících technologií. 

Díky členství v tomto programu také získáváme přístup k pokročilejším zdrojům, podpoře a vzdělávání od společnosti Microsoft tak, abychom našim zákazníkům poskytovali adresné nabídky, cílená vzdělávání a rozvoj, ale především vysokou odbornost znalostí při implementaci digitálních inovativních řešení přesně dle potřeb klienta, jeho konkurenčních výhod a specifik odvětví, ve kterém působí. 

Technické znalosti, dovednosti a zkušenosti jsme v prostředí Microsoft Cloud prokázali v následujících oblastech: 

  • Business Applications 
  • Infrastructure Azure 
  • Data & AI (Azure) 
  • Digital & App Innovation (Azure) 
  • Modern Work 

hody CSP programu pro zákazníky 

V centru pozornosti a veškeré činnosti Konica Minolta IT Solutions Czech jsou naši zákazníci. Vše, co děláme, je směřováno k dosažení jejich cílů. Program CSP v tomto přináší mnoho výhod.  

Vysoká odbornost, vzdělanost a neustálá aktuálnost informací v jednotlivých oblastech poskytovaných cloudových řešení dává našim klientům možnost využití všech technologických trendů. Naši specialisté nabízejí nejvhodnější řešení pro konkrétní firmu či organizaci a pro její zvyšování konkurenceschopnosti. Klíčové jsou pro nás tyto oblasti: 

Přizpůsobení technologických řešení podle cílů klienta 

Denně pomáháme firmám a organizacím s nastavením optimálních řešení pro řízení procesů. Přizpůsobujeme podnikové aplikace a hledáme cesty ke zvýšení efektivity provozu a snížení nákladů. Následujeme priority a cíle našich zákazníků a zohledňujeme je v implementaci IT řešení. 

Přístup k nejnovějším trendům a technologiím 

Jako Cloud Solution Partner úzce spolupracujeme se společností Microsoft, abychom pro klienty zajistili přístup k nejnovějším nástrojům, technologiím a zdrojům informací. 

Individuální péče v každé situaci 

Každá organizace reaguje na potřeby svých zákazníků, ale i na mnoho dalších měnících se okolností a situaci na trhu. Jako CSP partner navrhujeme svým klientům škálovatelná technologická řešení tak, aby se rozvíjela v souladu s daným podnikem a byla schopna se vždy přizpůsobit potřebám dané organizace. Pro zákazníky budujeme IT projekty tak, aby byli vždy o krok napřed a připraveni na všechny budoucí výzvy. 

Odborná podpora 

V týmu partnera CSP Konica Minolta pro vás pracují odborně certifikovaný profesionálové. Poskytují vám podporu, kdykoliv ji potřebujete. Starají se o návratnost investic i rozvoj řešení. 

Zvolte si silného a spolehlivého CSP partnera 

Získaná označení společnosti Microsoft v rámci partnerského programu dokazují, že jsme se osvědčili jako spolehlivý partner na vysoce odborné úrovni v celé řadě projektů u stovek klientů. Naším cílem je tuto pozici i nadále posilovat a rozšiřovat. Chceme poskytovat svým zákazníkům ty nejlepší služby a inovativní řešení na poli vývoje a zabezpečení podnikových aplikací v prostředí Microsoft Cloud. Cílem činnosti celého týmu Konica Minolta IT Solutions Czech zůstává pomáhat klientům v rozvoji, růstu a úspěchu. 

Poskytujeme firmám jistotu a sledujeme trendy. Ať už hledáte informační systémy ERP, CRM nebo jakékoliv jiné či přímo na míru specializované řešení, jsme tu pro vás. Díky síle Microsoft Cloud Solutions a naší komplexní nabídce služeb dokážeme pomoci v mnoha oblastech podnikání. 

Chcete-li se dozvědět více o tom, jak můžete využít program Microsoft Cloud Solutions Partner pro své podnikání, obraťte se na nás. Jsme připraveni vám pomoci využít sílu cloudu pro posun vaší organizace na vyšší technologickou úroveň. 

Kategorie

Reference

Poptávka