Konica Minolta v Evropě získala partnerskou specializaci Microsoft Small and Midsize Business Management

/

Krok za krokem splňujeme i ty nejnáročnější podmínky pro partnery společnosti Microsoft k získání potřebných certifikací v rámci programu Microsoft Cloud Solutions Partner. Je nám ctí oznámit, že jsme obdrželi potvrzení další specializace, a to se zaměřením na malé a střední podniky – Small and Midsize Business Management specialization. 

Podmínkami pro splnění této partnerské specializace jsou zkušenosti s implementací a podporou řešení Microsoft Dynamics 365 Business Central a již dříve získaná designace Business Applications Certifikace společnosti Microsoft potvrzují důvěryhodnost a odbornost partnerských organizací. Pro jejich získání je potřeba splnit vysoké požadavky na technické dovednosti a prokázat odbornost i úspěšnost v daném řešení. Naši zákazníci tak získávají záruku spolehlivého a důvěryhodného partnera společnosti Microsoft ve všech fázích spolupráce, ať již se jedná o poradenství, implementaci nebo následnou péči a podporu. 

Společnost Konica Minolta kromě této specializace Small and Midsize Business Management již získala i další klíčové designace předního poskytovatele produktů a služeb Microsoft v následujících oblastech:  

  • Data & AI (Azure) 
  • Digital & App Innovation (Azure) 
  • Infrastructure (Azure) 
  • Modern Work 
  • Security 
  • Business Applications  

Více o všech získaných designacích si můžete přečíst v naší dřívější zprávě Konica Minolta v Evropě získala všech šest designací Microsoft Cloud Solutions Partner. 

Ucelený přehled o partnerských designacích, specializacích, řešeních a aplikacích společnosti Konica Minolta pro jednotlivá odvětví, firmy a organizace naleznete také na stránkách Microsoft Appsource. 

Stejně jako se rychle vyvíjí obor IT, mění se produkty a služby společnosti Microsoft a navazující partnerská spolupráce. Certifikace společnosti Microsoft jsou potvrzením, že jejich partner vám poskytne perfektní služby a podporu.  

Využití služeb specializovaného partnera vám poskytuje důležité záruky 

Odbornost a zkušenosti pro optimální řešení přizpůsobené jedinečným potřebám každého zákazníka 

Přístup k nejnovějším technologiím pro poskytnutí nejaktuálnějších informací, produktů a služeb, a pomoc zákazníkům k úspěchu a konkurenceschopnosti v jejich odvětví.  

Zvýšení spolupráce, produktivity a efektivity procesů ve firmách a organizacích je jeden stěžejních cílů specializovaného partnera společnosti Microsoft. 

Spolehlivá podpora je závazkem partnerů společnosti Microsoft. Komplexní péče a poradenství zajišťuje našim zákazníkům bezpečný a bezproblémový chod všech systémů. Poskytneme vám rychlou pomoc při případných problémech s cílem minimalizovat negativní dopady na váš provoz a obchod. 

Škálovatelnost znamená, že vám jako specializovaný partner pomůžeme plánovat, implementovat a přizpůsobovat firemní infrastrukturu v návaznosti na proměny vaší společnosti v období růstu i zpomalení. 

Zabezpečení a legislativní soulad je závazkem partnerů společnosti Microsoft a ta je v tom maximálně podporuje. Zázemí robustních a sofistikovaných bezpečnostních opatření a tým vysoce specializovaných odborníků společnosti Microsoft ve spolupráci s prověřeným partnerem se soustředí na plnění i těch nejvyšších nároků na bezpečí každé organizace v každé situaci. 

Optimalizace investic do IT dosáhnete díky perfektní orientaci specializovaného partnera v ekosystému Microsoft. Doporučíme vám nejvhodnější využití technologií a služeb s přizpůsobením vaší organizaci tak, abyste platili jen za to, co skutečně potřebujete a využíváte.  

Školení a adopce firemních technologií pro zaměstnance je jedním z hlavních předpokladů pro efektivní využití vašich licencí a zvýšení produktivity. Jako specializovaný partner poskytujeme veškeré potřebné služby a podporu i v této oblasti. 

Sledujeme všechny novinky, rozvíjíme a přizpůsobujeme technologická řešení pro naše zákazníky a neustále získáváme další odbornost. Pokračujeme v této náročné práci tak, abychom vám mohli poskytnout tu nejlepší nabídku pro splnění všech vašich potřeb, požadavků a cílů na poli podnikových informačních systémů, aplikací a souvisejících služeb. 

Ať již řešíte jakoukoliv oblast v IT zázemí své společnosti, jsme tady pro vás. Neváhejte nás kontaktovat. 

Kategorie

Reference

Poptávka