Partnerství Konica Minolta a NG Retail propojuje ekonomické a pokladní systémy

/

Je nám ctí oznámit vám zahájení partnerství společností Konica Minolta IT Solutions Czech a NG Retail. Cílem našeho spojení je pokrýt rostoucí potřebu společností pohybujících se na retail trhu, kterou je dlouhodobě funkční a bezpečné propojení pokladních systémů a ekonomických systémů ERP. U obou řešení využíváme v našich společnostech technologie Microsoft, které v daných oblastech zajišťují hladké fungování a propojení.

 

Naši zákazníci se nás čím dál častěji dotazovali na komplexní technologické řešení, které po všech stránkách vyhovuje nárokům oboru retail. Zejména se jedná o propojení a komunikaci mezi systémy ERP a POS. Díky společnému úsilí a dlouholetým zkušenostem obou našich společností jsme vyvinuli aplikaci, která zákaznické požadavky z oboru retail plně pokrývá.

Jedinečné technologické řešení pro retail ve spojení Microsoft Dynamics 365 Business Central a POS NG vám rádi představíme osobně, včetně možnosti vyzkoušení demo verze propojující aplikace.

Další informace naleznete na našem webu zde ERP Business Central a POS NG Retail – Konica Minolta ITS.

Již brzy bude aplikace dostupná také na Microsoft AppSource a připravujeme pro vás i webinář, kde celé řešení uvidíte naživo.

Těšíme se na tuto mimořádnou spolupráci.

Kategorie

Reference

Poptávka