Vytváření nabídek přímo v ERP systému

/

Systém Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations poskytuje v rámci předprodejní fáze nejen nástroje a funkce pro vytvoření prodejní nabídky, ale i její zpracování od identifikace příležitosti až po vytvoření prodejní objednávky. Evidence zamítnutých nabídek zákazníkem umožňuje vyhodnocení realizovaných vůči nerealizovaným nabídkám. Obchodní procesy umožňují nastavit interní procesy, které pomocí aktivit řídí tým pracovníků po celý životní cyklus příležitosti. 

 

Příležitosti 

Evidence obchodních příležitostí u potenciálních zákazníků nebo odběratelů. K čemu je dobrá? Příležitost je úzce spojena s prodejní nabídkou. Umožňuje evidenci nabídek konkurence. Příležitosti jsou také základním vstupem pro hodnocení obchodních zástupců. 

D365 FO Nabídka

Nabídky 

Je možné přímo v systému vytvořit prodejní nabídky pro potenciálního zákazníka nebo stávajícího odběratele? Ano. U nabídek lze evidovat také alternativní nabídky vztahující se k jedné příležitosti, verze podaných nabídek nebo hromadné vytváření nabídek ze šablon v rámci marketingových kampaní. 

D365 FO Nabídka

 


Přemýšlíte o implementaci moderního ERP systému ve své společnosti a chcete se dozvědět o řešení Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations více? Stačí kliknout na tlačítko „Mám zájem“ vpravo dole a naši konzultanti vám rádi vše vysvětlí.


Libor Štejdýř, Solution Architect

Konica Minolta IT Solutions Czech
kmits.cz/li

Kategorie

Reference

Poptávka