Získali jsme ocenění za nejlepší výsledky v oblasti IT řešení v rámci skupiny Konica Minolta

/

Bylo nám ctí zúčastnit se mimořádné konference, na které se setkali kromě členů managementu jednotlivých evropských poboček Konica Minolta, také ředitelé a jednatelé evropského zastoupení i management japonské centrály společnosti Konica Minolta. 

Na závěr celé události proběhlo udílení ocenění nejúspěšnějším společnostem v rámci celé skupiny Konica Minolta. Cenu vítězům předal prezident skupiny Konica Minolta, pan Kiyo Suhara.  

Máme velkou radost, že jsme dosáhli nejlepších výsledků a získali cenu za oblast IT řešení a rozvoj byznys aplikací. Za společnost Konica Minolta IT Solutions Czech ji převzali obchodní a marketingový ředitel Pavel Vaněk a výkonný ředitel Martin Pondělíček. 

“Velmi si vážím této ceny, která je především oceněním práce mých kolegů a kolegyň v Konica Minolta IT Solutions Czech. Bez jejich pracovního nadšení a profesionality bychom jistě nebyli tak daleko. A za to jim děkuji. Je to závazek pro nás, pro všechny ve firmě, zůstat progresivní a motivovat ostatní,“ dodává Martin Pondělíček.  

Během jednání se diskutovala témata, která dnes rezonují na poli informačních technologií pro podniky a organizace v komerční i státní sféře po celém světě. Těmi jsou především digitalizace a digitální transformace. Hlavním cílem je rozvoj a podpora našich zákazníků v této oblasti. 

Kategorie

Reference

Poptávka