Společnost Konica Minolta IT Solutions Czech má za sebou mimořádně úspěšný rok

/

Společnost Konica Minolta IT Solutions Czech dosáhla za rok 2022 mimořádných tržeb, které celkově vzrostly meziročně o 24 % a dosáhly hodnoty 516 mil. Kč. Ve 3letém horizontu pak nárůst tržeb dosáhl 50 %.

V uplynulém roce jsme se strategicky zaměřili na adopci technologických a obchodních změn souvisejících s řešením Microsoft Dynamics 365 a Microsoft 365. Dále to pak byla adopce řešení usnadňující digitalizaci procesů u našich zákazníků a vývoj vlastní aplikací pro zjednodušení rutinních činností tak, aby bylo možné je rychle nasadit s využitím minima lidských kapacit. Splnili jsme také náš klíčový úkol, kterým bylo udržení pozice stabilního partnera společnosti Microsoft na českém trhu. Důkazem je pak získání všech 6 partnerských designací a složení certifikačních zkoušek díky našemu silnému týmu profesionálů.

„Rychlost rozvoje IT odvětví nabírá na obrátkách a musíme s ní držet krok v rámci neustálého vzdělávání, inovací, sledování trendů, plnění partnerských certifikací i nových zákonných ustanovení, aktuálně například v oblasti kybernetické bezpečnosti. Je za tím spousta práce, úsilí a seberozvoje každého zaměstnance. Děláme maximum pro to, abychom byli našim zákazníkům silným a spolehlivým partnerem. Takový je náš cíl a ten se přirozeně promítá i do výsledků naší společnosti. Přináší nám radost a motivaci pro další práci,“ uvádí Martin Pondělíček, výkonný ředitel Konica Minolta IT Solutions Czech.

Děkujeme svým zákazníkům a partnerům za všechny úspěchy, kterých se nám společnými silami daří dosahovat. Je to pro nás motivace, ale i závazek obstát v kvalitě služeb i další roky.

Uplynulé období přineslo více pozitivních zpráv ze světa Konica Minolta IT Solutions Czech. Kromě uvedeného jsme před časem s radostí oznámili další úspěchy.

Více se o nich dozvíte na našem blogu v těchto článcích:

Konica Minolta IT Solutions Czech byla zapsána do katalogu poskytovatelů cloudových služeb

Konica Minolta v Evropě získala všech šest designací Microsoft Cloud Solutions Partner

Získali jsme ocenění za nejlepší výsledky v oblasti IT řešení v rámci skupiny Konica Minolta

Kategorie

Reference

Poptávka