Setkání výrobních ředitelů a inspirace pro moderní výrobní firmy

/

Jedinečná konference Setkání výrobních ředitelů se uskutečnila ve dnech 19. až 20. 4. 2023 v Hustopečích v Hotelu Kurdějov. Je nám ctí být partnerem události, která každoročně přináší mimořádně zajímavý program z odvětví výrobních společností. Účastníci akce mohli vidět odborné prezentace, workshopy, zapojit se do diskusí, sdílet zkušenosti a absolvovat výjimečné exkurze do zákulisí výrobních firem. Letos jsme mohli nahlédnout do provozu společností Fosfa  a.s. a SONNENTOR s.r.o.

Letošní ročník opět přinesl témata sledující současné trendy pro ředitele, manažery, mistry a všechny vedoucí pracovníky působící v oborech výroby a provozu. Z těch hlavních uvádíme například digitální transformace, dosahování výjimečných výsledků skrze lidi, implementace LEANu, koncept digitální továrny, transfer výrobních technologií. 

Za společnost Konica Minolta IT Solutions Czech na konferenci vystoupili Michal Barč (Business Development Manager) a Jan Jeník (Senior Sales Manager) s prezentací nazvanou Inspirace pro podporu moderní výrobní firmy, kde představili technologie a služby přizpůsobené právě potřebám a požadavkům daného oboru.

 

Kolegové krátce představili společnost Konica Minolta i její letos již 150letou historii. Zaměřili se na zkušenosti, produkty a služby ve výrobním sektoru. Hovořili o technologiích pro vzdělávání zaměstnanců LMS 365, chytrém řešení pro vzdálenou podporu v oblasti servisu a údržby AIRe Link nebo videoanalytických systémech FORXAI pro monitoring výroby, kontrolu kvality, inventarizace a zabezpečení. Představili také Microsoft Power Platform pro rychlý a snadný vývoj a využití aplikací k inovacím a rozvoji firem. Další neméně zajímavou oblastí, o níž se účastníci dozvěděli, jsou administrativní procesy schvalování dokumentů, zadávání cestovních příkazů, evidence docházky a další, s nimiž pomáhají byznys aplikace Konica Minolta.

Přátelská atmosféra, užitečné a praktické informace, spousta inspirace a zajímavá setkání. Tak hodnotí letošní konferenci naši kolegové. Celou akci skvěle moderoval ředitel společnosti Grammer CZ, Martin Kořínek. Velké poděkování patří organizátorům konference – společnosti Controller Institut s.r.o.  Už se těšíme na další ročník.

Pokud se zajímáte o technologie pro svou organizaci, rádi s vámi vše osobně projednáme, zodpovíme vaše dotazy a doporučíme ta nejlepší řešení dle vašich konkrétních potřeb a požadavků. Neváhejte nám zaslat formulář poptávky, kde stručně sdělíte, co vás zajímá. Nebo nás přímo kontaktujte přes e-mail či telefonicky.

Kategorie

Reference

Poptávka